Olen istunut koko päivän tässä koneen ääressä. Kohta kadun sitä, että sekaannuin tähän blogijuttuun. Foorumit, kotisivut, messenger, sähköposti, ircci ja vielä blogit! Puhumattakaan mielenkiintoisista sivustoista, joihin tutustumalla voi viettää kätevästi koko elämänsä.

Päivä on ollut äärettömän rauhallinen ja hiljainen lähes pysähtyneisyyteen saakka. Luulin pääseväni kuumuutta pakoon pysyttelemällä sisällä, mutta se hiipi iholle siitä huolimatta. Avasin kaikki ikkunat, ja nyt isot valkoiset höytyväpallot pyörivät piirissä matolla, ja pieni vire saa ohuet verhoni lepattamaan ja tuulikellon soimaan. Laitoin pesukoneen päälle saadakseni tunteen, että olen tänään tehnyt jotain...

Oli huvittavaa huomata hiljaisuuden syy. Olin unohtanut kännykän äänettömälle ja siihen oli tullut 11 puhelua ja 2 tekstiviestiä. Kappas... (Ja se soi samantien kun laitoin äänet takaisin päälle.) Jos on freudilaisia lipsahduksia, niin voiko olla myös freudilaisia unohduksia. Itseasiassa, olen sitä mieltä, että kaikki mitä teemme elämässämme on omaa valintaa. Tietoista tai tiedostamaton, mutta valintaa yhtä kaikki.