Iih... Yhdeksänsataa kävijää (ja kuusikymmentä halia!)... Olisipa ihana tietää keitä te olette, jotka täällä vierailette. Väsäsin tuonne sivuun kyselyn. Olisi ihanaa, jos viitsisitte vastata siihen. Vain neljä klikkausta, ja Aura on iloinen. :) Myös kommentit repäisevät riemun kattoon.

Olen ollut viime aikana tosi väsynyt. Opiskelu vie kaikki mehut sekä henkisesti että fyysisesti. Tänäänkin olen koulussa viillellyt itseäni, tullut väkisin kiinnipidetyksi, rimpuillut vastaan kaikki voimani äärimmilleen pinnistäen, saanut osani lähisuhdeväkivallasta, huutanut ja karjunut kurkkuni kipeäksi, tuijottanut tyhjyyteen, ryöminyt lattialla toivoen kuolemaa, käynyt läpi masennuksen kaikkine vaiheineen ja itkenyt koko keho hallitsemattomasti täristen... Draamaa.

Huomenna alkavat esitykset.

Siis opiskelen draamaa. :) Rankka rooli. Kirjoitan vielä hetken oppimispäiväkirjaa, kuppi valkoista teetä ja sitten saunaan. Toivottavasti en sammu lauteille. Yritän jatkaa viikonloppuna uutta lukua Sielujen puutarhaan ja lisäillä ihanimpia kommentteja ja niihin liittynyttä keskustelua Lempeästä sateesta. Sitä odotellessa - - - rakastetaan itseämme ja toisiamme, jooks.