Sataa. Rakastan tuota veden ääntä, joka nyt muistuttaa enemmän lotinaa kuin ropinaa. Vettä tulee niin että rännit laulaa. Suihkulähde yrittää puskea sinnikkäästi vettä vastavirtaan, kuusama kantaa raskaita rubiineja rusehtuvien lehtiensä lomassa ja pieni ruusupensas on hädissään puskenut vielä viisi uutta kukkaa. Ennen kuin pakkanen tulee.

Kesä oli ja meni. Melkein onnistuin taas kulkemaan sen läpi uimatta kertaakaan järvessä. En pidä kylmästä vedestä ihollani muuta kuin virkistävänä ajatuksena.

Jotkut ovat ihmetelleet minne katosin kesän ajaksi, ja miksei Sielujen puutarha päivity. Tietenkään siksei, koska olen viettänyt kaiken liikenevän aikani Stardollissa. Voit kurkata Auran maailmaan osoitteessa: www.stardoll.com/member/AuraIllumina


Olen yrittänyt rakentaa tuonne omaa Tylypahkahenkistä linnaani. Huomaathan kirjaston, valvojaoppilaiden kylpyhuoneen ja oleskeluhuoneen... Sääli vaan että Stardollareita ei ole koskaan tarpeeksi, ja valikoima sisustustarvikkeissakin on aika rajallinen. (Missä on kaikki haarniskat, muotokuvat ja kirjaillut seinävaatteet?) Hauskaa tuolla silti on. Jos luot itsellesi oman nuken, niin voit pyytää minut ystävälistallesi ja liittyä clubiini HP_Fanfiction. Voit myös uudelleen sisustaa linnaani, vaihdella vaatteita ja siirrellä kaikkea profiilissani. Muista myös lukea ylipitkä esittelyni ja ennen kaikkea kirjoittaa vieraskirjaani! Kyllä elämä on hauskaa kun leikkii Stardoll-nukeilla. Tsih.