Ihan nopeasti tässä vaan tiedottelen, että olen perustanut uuden, englanninkielisen blogin osoitteeseen http://auraillumina.blogspot.com/ Tällä hetkellä siellä on vain kaksi alkuperäistä, englanninkielistä ficciäni (Gentle Rain ja The Last Words of Sirius Black), jotka viime yönä korjasin ja uudelleen muokkasin kokonaan. Itseasiassa oli ihana paneutua vuosien jälkeen tuohon ihka ensimmäiseen ficciini. Ajatella että sen kirjoittamisesta on jo viisi vuotta! Ja oli kiva huomata näin vuosien jälkeen, että sehän oli ihan kelvollinen. Se on selkeästi parempi alkuperäisellä kielellään kuin suomeksi väkerrettynä.

Tästä kaikesta innostuneena aloin vihdoin kääntää englanniksi myös Sielujen Puutarhaa. Monet nyt murisevat että mitä sitä suotta tuhlaamaan aikaa keskeneräisen ficin kääntämiseen, kun voisi sitä kauan odotettua jatkoakin alkaa julkaisemaan. Niin, niin... Matkustin viikonloppuna pitkään junalla, ja yllätin itsenikin raapustamalla kassista löytyneeseen vihkoon uuden luvun ja koko ficin loppukäänteet yksityiskohtia myöten. Siis valmiiksi sitä ei tietenkään ole kirjoitettu. Siihen ei yhdeksän saati kuusi tuntia riitä, mutta tuli pitkästä aikaa sellainen tunne, että sain ideasta taas kiinni pitkästä aikaa.

Käyn siis tänään ruotimaan tuota vihkoa ja sinne väkertämiäni hieroglyfejä, että josko sieltä jotain saisi punottua kasaan, ja juttu jatkuisi toivotulla tavalla...

 

Kiitos vielä kaikille teille rakkaat, jotka olette jaksaneet muistutella olemassa olostanne ja siitä, että Sielujen puutarhan uudet luvut vielä jaksaisivat kiinnostaa. Se on uskomatonta, ja jaksaa vielä puhaltaa liekkiä tähän vanhaan tarinaan.

 

Rakkaudella,

Aura