Huomasin, että täällä on käynyt vierailijoita jo yli 200. Uskomatonta! Olisi ihanaa saada edes joltakulta teistä pientä kommenttia ainakin siitä miten löysitte tänne ja varsinkin siitä, jos joku on jaksanut lukea tuotoksiani. Kiva olisi kuulla, mitä ajatuksia ne ovat herättäneet.

Kirjoittaminen on ollut pahasti jäissä viime aikoina. Kuten sanottu, tarvitsen yksinoloa, jotta voisin sukeltaa sisäiseen maailmaani, josta tarinat ja tunnelmat kumpuavat. Nyt se ei ole ollut mahdollista. Sen lisäksi olen taas sairastellut, ja uusi lääke on aiheuttanut muun muassa kovaa päänsärkyä ja silmäoireita, eikä koneella pysty olemaan muutamaa hetkeä kauempaa.

Mietityttää tämäkin, että kirjoittelen asioistani tänne kaikkien näkyville. Itsesuojeluvaistoni yhdistettynä suunnattomaan yksityisyydentarpeeseen ja laajaan reviiritietoisuuteen ei kannusta julkisiin avautumisiin tai mihinkään paljasteleviin nettipäiväkirjoihin. Toisaalta on mukava tunne kirjoittaa myös jotain itsestään, eikä aina vain pelkkää fiktiota (tosin eivätkö nekin kerro pelkästään minusta itsestäni...).

Kommentoikaahan rohkeasti, niin näen kenelle näitä mietteitäni kirjoittelen.