Jotkut teistä ehkä muistavat vuonna 2005 alkaneen ihanan foorumin nimeltä Taika-Akatemia Illumine osoitteessa http://taika-akatemia.net/ Foorumi oli todella aktiivinen, lämminhenkinen ja mukava, mutta sitten itselläni ei ollut enää aikaa ylläpitää sitä, ja sen toiminta nuupahti pikkuhiljaa.

Laitoin juuri ryhmäsähköpostin kaikille edelleen foorumin kirjoilla oleville. Kerroin siinä, että Taika-Akatemian tyhjennys alkaa pian, ja että kannattaa käydä tallentamassa omia tärkeitä viestejä, jos siellä semmoisia sattuisi olemaan. Siirrän osan foorumin aiheista tänne sekä tänne: http://auraillumina.blogspot.com/ Itseasiassa Tähtitiedon luokka = Astronomy Tower siirtyi jo tuonne Blogspotin blogiin ja lupailin siinä auliisti tehdä muutamia astrologisia julkkisprofiileita ja selvittää astrologisesti yhteensopivuutta jonkun julkkiksen kanssa (jos joku sitä toivoo) ja (mikä tietenkin paljon mielenkiintoisempaa) määritellä todellisen Tylypahkan tuvan (nehän perustuvat neljään elementtiin ja astrologiselta kartalta näkee helposti mitä niistä on eniten) ja suojeliuksen. Sehän määrittyy henkilön sisimmän olemuksen mukaan, ja siten myös nähtävissä syntymäkartalta.

 

Vaikka ihan täysin yskon ja luotan siihen, että tätä blogia lukevat vain älykkäät ja hyväntahtoiset ihmiset, niin usein kuitenkin vain sanan "astrologia" mainitseminen saa joidenkin ihmisten jollei aivot, niin ainakin käytöstavat kaikkoontumaan taivaan tuuliin. Jos joku käy tähän nyt kommentoimaan ihan mitä tahansa miljoonaan kertaan jyrsittyä skeptikko-materiaalia, niin tiedoksi: OLET VÄÄRÄSSÄ PAIKASSA. Tämä on leikkimielistä, viihdyttävää, Harry Potter-maailmaan liittyvää harrastelua. En aio vastata mihinkään provosoiviin väitteisiin, vaan poistan kaikki siihen vivahtavatkaan kommentit silmiä pyöritellen.

Hih. Hauskinta tietysti tässä on se, että eihän kukaan juurikaan koskaan kirjoita mitään kommentteja tänne. Että siinähän uhoan. *virnistelyä*