Olen käyttänyt tuhottomasti aikaa siihen, että saisin väsättyä tänne uuden ulkoasun. Ei onnistunut. Löysin onneksi Piristysruiskeen blogiin, josta sain tämän ihanan "Päiväkirja" - taustan. Suututtaa kuitenkin että kallisarvoisia hetkiä menee tällaiseen, kun voisi kirjoittaa... Ja mikä raivostuttavista, minua nukuttaa! Että pitääkin ihmisen joutua käyttämään elämäänsä johonkin niin turhanpäiväiseen.

No ei... Nukkuminen on suurimpia ilojani ja lempiharrastukseni heti kirjoittamisen, lukemisen ja laulamisen jälkeen. Mutta haluaisin enemmän aikaa!

Muistan kun yläasteella näytin kirjoituksiani eräälle opettajalle ja valittelin jo silloin kun ei ole oikein aikaa kirjoittaa. Hän sanoi, että jokaisella on aikaa 24 tuntia vuorokaudessa, joskus jopa 25. Onhan se niin, että jokainen itse valitsee mihin sen aikansa käyttää. Pitää priorisoida. Joskus tuntuu vaan siltä, että ne tärkeysjärjestyksessä etusijalle menevät asiat eivät aina ole niitä kaikkein nautinnollisimpia. Se kai kuuluu aikuisuuteen... Tylsää.