Niin se vaan on, että kun sateiset päivät alkavat, niin Aura alkaa kaivata

1) suklaata 2) yrttiteetä 3) neulomista 4) kirjoittamista.

Uusi luku on siis valmis. Se nimi oli pitkään "Katkera katoamistemppu", mutta viime sekunneilla muutin sen muotoon "Tyttojen välisestä ystävyydestä". Minulla on ollut joku kumma mieliteko nimetä lukuja musiikkikappaleiden mukaan, vaikka niillä ei varsinaisesti mitään tekemistä näiden lukujen sisällön kanssa olisikaan. Huvitti sekin, että taas huomasin, että olisi ollut niin helppo horjauttaa tuo(kin) luku slashin puolelle, mutta se olisi ehkä juonen kannalta ollut hieman yllättävä veto.

Olen kuullut, että Sielujen puutarhassa on vahvoja slash-sävyjä tiettyjen henkilöiden kohdalla. En tiedä? Itse en ole juurikaan slashia lukenut, enkä muutenkaan innostu kirjoituksista, joissa päämääränä on vain päästä iholle, oli kyseessä sitten samaa tai eri sukupuolta olevat henkilöt. Vaikka toki uskon, että slash-tarinatkin voivat olla hitaasti kehittyviä ja hahmojen psykologiaa syvästi luotaavia.

Tämä uusin luku on aika lyhyt, ja taas eräänlainen välitila ennen seuraavaa "toimintaa". Toivon kuitenkin että pidätte, ja vaikkette pitäisikään, niin kommentoikaa! Se on niin tärkeää ja varsinkin kannustavaa. Siitä tulee sellainen kiva paine saattaa tarina loppuun hinnalla millä hyvänsä. :)